AC Städ Sweden AB

Kontorsstäd Lidingö

Kontorsstäd Lidingö

Är du i behov av kontorsstäd i Lidingö? Kontorsstädning är en viktig del av att skapa en professionell och gästvänlig miljö på kontoret. Det är också en viktig faktor för att säkerställa att dina medarbetare kan koncentrera sig på sina arbetsuppgifter och prestera på topp. Vårt erfarna team av städexperter har detaljerna i sina händer och säkerställer att allt från golv till tak är rent och fräscht. Vi använder endast miljövänliga och effektiva rengöringsmedel för att skapa en hälsosam arbetsmiljö. Vi erbjuder flexibla tjänster anpassade efter dina kontorsbehov, oavsett om det handlar om dagliga städningar eller veckovisa eller månadsvisa tjänster.

Kontakta oss redan idag för att se vad vi kan hjälpa dig med!

Flyttstäd i Hornstull, 30kvm 🌟

Behöver du också flyttstäd? Tveka inte på att kontakta oss!

✉️ info@acstad.se
📞 08-18 88 73
...

Hemstäd i en riktigt fin lägenhet i Alvik🧼
Vid frågor:
📞 08-18 88 73
✉️ info@acstad.se
...

Flyttstädning i sköndal 🌟
All info hittar du på vår hemsida som finns länkad i profilen 🧼

📞 08-18 88 73
✉️ info@acstad.se
...

Hemstäd i Norra tornen ✨
Just nu får du 50% rabatt på din första hemstäd om du ansluter dig till vårt nyhetsbrev, all info hittar ni på vår hemsida, länk i profil 🧼

📞 08-18 88 73
✉️ info@acstad.se
...

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.

Vilka vi är

AC Städ Sweden AB är en städfirma som vet vad som krävs för att respektive kund ska få det som den behöver. All personal har rätt kunskaper och flera års erfarenhet inom städbranschen. Därigenom kommer vi lämna ditt hem eller kontor rent och fint enligt dina önskemål.

Vad vi gör

Med tanke på att vi är en städfirma med bred kompetens kan vi erbjuda hjälp med det mesta inom städbranschen. Som kund kan du anlita oss för tjänster så som hemstädning, kontorsstädning och flyttstädning. Givetvis anpassas städningen efter ditt behov.

VÅRA TJÄNSTER

Hemstädning

Städning av ditt hem enligt dina önskemål och behov. Oavsett ifall du önskar städhjälp veckovis eller en större städning vid enstaka tillfällen finns vi här för att hjälpa dig. Genom att anlita oss behöver du inte längre stressa för att hinna med städningen.

Kontorstädning

Ett städat kontor är viktigt för att du och dina medarbetare ska trivas och må bra. Ni kan fokusera helhjärtat på era arbetsuppgifter medan vi tar hand om städningen. Med tanke på att alla företag är olika ser vi till att anpassa städningen efter ditt företags behov.

Flyttstädning

Under en flytt är det mycket att tänka på. Underlätta din flytt och minska stressen genom att anlita oss för flyttstädning, du får då en sak mindre att oroa dig över. Vi utgår från en checklista och ser till att städa ditt hem så att det går igenom besiktningen.

Brattforsgatan 2, 123 50 Farsta
073-573 18 73
Kontorsstäd Lidingö